Kamis, 15 November 2012

Anem a veure si això és suficient per desencadenar

Hi ha ciutats de Xile i Perú que celebren els eclipsis lunars i solars. Després d'haver passat dels eclipsis, després esperen durant el terratrèmol. ekiosku.com jual Més sovint que no aconsegueixen un terratrèmol perquè són les seves costes al llarg de l'anell de foc, o una zona de terratrèmol. El mateix passa en l'oceà Índic on les plaques sembla ser que s'esquerda i venint de part en llocs? Està bé, anem a parlar sobre aquest acord?

PhysOrg (punt) com tenia una interessant peça titulada; "Eclipsi total de sol d'Austràlia, 14 de novembre," el 6 de novembre de 2012 que s'indica; "Un eclipsi total de sol serà visible des de la costa nord-est d'Austràlia, al llarg de la gran barrera de corall, aproximadament una hora després de la sortida del sol el 14 de novembre, que correspon a la tarda del dimarts, 13 de novembre, als Estats Units."

Anem a veure si això és suficient per desencadenar un terratrèmol durant o just després? Podria ser un bon estudi de cas. Hi ha alguns seismologists que d'acord amb aquestes teories, i que creu que el canvi lleu de gravetat a causa d'eclipsis pot provocar terratrèmols. Per descomptat, la culpa ja ha de ser una mica inestable, per tant, qualsevol petita cosa podria provocar-lo. Hi ha hagut un gran nombre de terratrèmols d'al voltant de l'oceà Índic, també als voltants Austràlia en els darrers cinc anys. Molts d'ells han estat molt grans en l'escala de Richter.

No, això és cap teoria de conspiració, encara que alguns podrien acomiadar a aquest per falta de proves empíriques, m'agradaria presentar a vostè que és hora que comencem pensant en això, documentar el que va passar i intentant tornar carregades les dades en les coincidències d'aquests dos fenòmens. Hi ha hagut alguna gent que estudiar això i ha escrit articles. No obstant això, molts d'ells han estat als afores de l'àrea acadèmica de la ciència. Algunes de les persones que estudien aquest han estat cridats els especuladors de pseudociència. He estat diuen boig. Però no és sempre el que ells anomenen les persones que tenen noves teories?

El que estic dient a vostè és la següent; només perquè estem com els éssers humans tenen no posar dos i dos together sobre aquest tema, no vol dir que no necessita més investigació. No aconseguim un eclipsi total que sovint, sobretot en una gran zona d'activitat sísmica conegut. Ho fem amb prou freqüència a Amèrica del Sud, a Àsia, però aquesta vegada tenim l'oportunitat de fer alguns estudis en una altra regió i, per tant, crec que ho hauria de fer. Li demano que si us plau considerar tot això i pensar en ell.

1 komentar: